Vásárlási szabályzat

A VÁSÁRLÁS MENETE

  1. Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket a www.hypno-gorkorcsolya.hu  oldalon.
  2. Az ekkor megjelenő oldalon módosíthatod a tétel mennyiségét vagy újabb terméket tehetsz a kosárba. 
  3. Kattints a „Megrendelés Elküldése" pontra s ezzel véglegesítsd a megrendelést!
  4. Pár percen belül a megadott e-mail címedre kapsz egy visszaigazoló levelet a megrendelésről. Kollégáink feldolgozzák a beérkező rendelést,  majd Hétfő - Péntek reggel 13 - 20 között felveszik Veled a kapcsolatot e-mailben vagy személyesen a szállítással kapcsolatban.
  5. Az oldalon feltüntetett (e-mail-ben is visszaigazolt) szállítási időn belül a megrendelt termék megérkezik az általad megadott szállítási címre.

KISZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékek kiszállítását szerződött partnerünk, a DPD Hungária Kft. végzi, munkanapokon 8 és 17 óra között. Ha Te ebben az időszakban a munkahelyeden szoktál tartózkodni, akkor célszerűbb ezt megadni szállítási címnek.

Amennyiben a futár nem tudja Neked átadni a terméket (mert pl. nem talál Téged a megadott címen), akkor másnap újra próbálkozik. Ebben az esetben telefonon értesít Téged az újabb időpontról.

A csomagküldő cégek rendszere miatt sajnos nem tudjuk órára pontosan megmondani, mikor érkezik a futár. De ha Neked pl. kizárólag a délelőtti kiszállítás alkalmas vagy csak a délutáni, akkor ezt kérjük tüntesd fel a megrendeléskor a „Megjegyzés" rovatban.

Természetesen mást is megbízhatsz azzal, hogy vegye át helyetted a terméket ha épp nem tartózkodsz a helyszínen amikor a futár érkezik.

 

FIZETÉS ÉS SZÁMLÁZÁS

Jelenleg kétféle módon történhet a termék vételárának megtérítése. Az egyik az utánvét, a másik az előre történő átutalás.

Átutalásos fizetés esetén a visszaigazoló e-mail-hez csatolt Proforma számla alapján elutalt összeg bankszámlánkra történő beérkezését követően tudjuk elindítani a csomagot, a szállítási határidő ettől a naptól számít.

Utánvét esetén a termék vételárát az átvételkor kell átadni készpénzben a futárnak, aki bizonylatot ad Neked mind a termék, mind a vételár átvételéről.

Az eredeti számlát mindkét esetben a termék átvételét követő 24 órán belül elküldjük Neked a megadott e-mail címre.

Az elektronikus aláírást és időbélyeget tartalmazó számla megfelel a 46/2007. PM rendeletnek és a 2007. évi CXXVII. törvény (hatályos ÁFA törvény) 175. §-ának. Ezt a számlát a számítógéppel kiállított, amúgy hagyományos számlával ellentétben kizárólag elektronikus úton kell továbbítani. Az eredeti példány, maga a fájl, ÁFA illetve a megfelelő adók elszámolására alkalmas. A számláról tetszőleges számú másolati példány készíthető nyomtatással, például a könyvelés számára. Az eredeti példányt a kötelező megőrzés ideje alatt kérésre bármikor újra tudjuk küldeni, néhány perc alatt.

 

ELÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL

A megrendelőnek jogában áll a megrendelés elküldése után, de még az árucikk feladása előtt elállni a vásárlási szándékától. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon az +36 20 368 4606 telefonszámon vagy e-mailben az info@alpinbike.hu címen, lehetőleg 24 órán belül.

Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. Üzletünk postai csomagokat, technikai okokból kifolyólag, sajnos nem tud fogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben valamely futárszolgálattal szállíttassa vissza.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek,  kötelezettséget vállalunk arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére.

 

GARANCIA

Az Hypno-gorkorcsolya.hu üzemeltetője, a New Exit Kft. betart minden jótállási és garanciális kötelezettséget, melyek a Magyar Köztársaság jogszabályaiban elő vannak írva. A különböző termékekre más-más garanciális és jótállási idők vonatkozhatnak. A megrendelt termék kiszállításakor az érvényesített jótállási jegyet a futár adja át Neked. Kérjük, hogy ezt őrizd meg a jótállási idő végéig, mert csak ennek birtokában érvényesítheted garanciális igényeidet! Az esetlegesen meghibásodott termékeket a garanciális időn belül díjmentesen javítjuk vagy cseréljük. Garanciális probléma esetén fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

 

ADATVÉDELEM

Az Hypno-gorkorcsolya.hu üzemeltetője, a New Exit Kft. betartja a személyes adatok védelméről szóló törvény ide vonatkozó rendelkezéseit. A felhasználók regisztrációkor megadott adatait nem értékesíti, harmadik személy részére nem adja ki, kivéve a kiszállításhoz szükséges adatokat, melyeket a szállító részére átad.
Az Hypno-gorkorcsolya.huban történő regisztrációval a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a New Exit Kft. a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat szállító partnere részére átadja, melyek az alábbiak: Megrendelő neve, szállítási címe, telefonszáma, a vásárlási- és a szállítási díj összege, valamint a megrendelés száma.

A New Exit Kft. és szerződött szállító partnere a vásárló adatait szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezelik. A kézbesítést követően az adatokat a szállító nem őrzi meg.


FONTOS!

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlen és tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni sérülésekre, hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.